logo wdv

SMS & Email Marketing

“O modalitate accesibilă și rapidă prin care interacționați cu clienții dumneavoastră. Mesaje relevante de vânzare și publicitate transmise către o audiență nelimitată.

Oferim clienților noștri

Servicii de Email & SMS Marketing

Campanii publicitare

Dezvoltăm campanii cu scop publicitar prin care business-ul dumneavoastră va beneficia de un număr delimitat de mesaje publicitare cu noutăți, oferte și promoții, transmise către audiența țintă.

Email & SMS de vânzare

În funcție de pachetul ales, trimitem în numele companiei SMS-uri și Email-uri de vânzare, care vă vor aduce rezultate măsurabile instant și pe termen lung și un număr mai mare de vânzări.

Creare texte și grafică

Vă oferim servicii complete de creare și optimizare a textelor publicitare și de vânzare, alături de dezvoltarea design-ului grafic al ofertelor transmise prin campaniile de email marketing.

Ai o întrebare?
Suntem întotdeauna aici și pregătiți să îți oferim mai multe detalii despre serviciile noastre.
Cum vă ajută serviciile de SMS și Email Marketing?
Brandul dumneavoastră va beneficia de publicitate directă și va menține o comunicare eficientă cu audiența dumneavoastră. Veți avea mai multă vizibilitate pe piață în fața concurenței, iar informații precum oferte speciale, promoții, reduceri și Newslettere vor ajunge la clienții dumneavoastră într-un timp scurt.

Aveți accesibilitate la gestionarea răspunsurilor primite din partea clienților dumneavoastră, iar în funcție de rezultatele primite în urma campaniilor desfășurate, putem stoca, optimiza și analiza viitoarele campanii. Obiectivul nostru este să creștem și să menținem încrederea clienților în brandul dumneavoastră. Campaniile de SMS și Email Marketing sunt o metodă eficientă pentru creșterea vânzărilor și generarea unui număr mai mare de clienți, într-un timp foarte scurt.
Vezi celelalte

Servicii complementare

SPUNE-NE DESPRE PROIECTUL TAU
TE VOM AJUTA, ADRESAND INTREBARILE POTRIVITE

Am nevoie de informatii Sunt gata sa incepem Doresc să fiu sunat