logo wdv

Cariere @ WEDEV IT

” Suntem întotdeauna deschiși pentru a întâmpina noi membri în Echipa Noastră. De aceea, îți punem la dispoziție lista cu pozițiile deschise în cadrul Companiei. Așteptăm să vă cunoaștem.

Joburi

Cariere WEDEV IT

Fiind una dintre valorile noastre de bază, ne dorim să fim sinceri de la început: Să faci parte din Echipa WEDEV nu este numai lapte și miere. Avem deadline-uri, presiune din partea clienților și uneori stăm peste program. Căutăm persoane ambițioase, perseverente și self-motivated, dispuse să învețe. Noi considerăm că orice skill se poate învăța, dar nu orice caracter se mai poate modela. Bineînțeles, aici vei găsi și multe părți bune și beneficii precum: o echipă tânără, primitoare, din care e distractiv să faci parte, training și îndrumare de la colegi experimentați, ocazionalele office parties, cafea și dulciuri la discreție, acces la echipamente și tehnologii de ultimă generație și poate cel mai important, aici vei găsi Prieteni. Ca în orice decizie, trebuie cântărită și partea bună, și cea mai puțin bună. Noi le-am expus cât de bine am putut. Te așteptăm cu drag în echipa noastră! *Dar te rugăm, aplică doar dacă ești compatibil cu noi și cu tot ceea ce scrie mai sus.

Web Designer

Pentru această poziție ai nevoie de cunoștințe avansate de HTML, CSS, JavaScript. Cunoștințe medii jQuery, PHP, MySql. Cunoașterea platformei WordPress și a modulului WooCommerce și stăpânirea fără probleme a unui builder (ex: Elementor) și a unui editor de cod (ex: SublimeText3).

Web Developer

Pentru această poziție ai nevoie de cunoștințe avansate de PHP, MySql, HTML, CSS, JavaScript și experiență în domeniul aplicațiilor web (Web App). Gestionare bună a timpului de lucru, a proiectelor și a task-urilor primite. Bun skill de comunicare și înțelegere a doleanțelor și cerințelor.

Marketing Specialist

Pentru această poziție ai nevoie de cunoașterea și stăpânirea următoarelor platforme: Google Adwords, Facebook (Ads, Business Manager), Instagram (Ads). Experiența în domeniu este binevenită, dar nu obligatorie. Bineînțeles, skill-uri de comunicare și content writing sunt necesare.

Project Manager

Pentru această poziție ai nevoie de cunoștințe minime a limbajelor și platformelor cu care lucrează fiecare coleg (HTML, CSS, JavaScript, PHP, WordPress, Adwords, Facebook, Instagram). Skill-uri foarte bune de comunicare, time management și evident, Project Management.

Sales Representative

Pentru această poziție ai nevoie de abilități foarte bune de comunicare, organizare, de un moral ridicat, o atitudine pozitivă și de perseverență. Cunoașterea serviciilor web este un plus, dar nu un must. Cunoștințele de limbă engleză la un nivel cel puțin minim sunt necesare.

Graphic Designer

Pentru această poziție ai nevoie de cunoștințe la nivel mediu spre avansat a unui program de design graphic (recomandat Adobe Illustrator). Cunoașterea mai multor programe Adobe este un plus. Viziunea, creativitatea și imaginația sunt de asemenea niște atuuri de valoare pentru această poziție.
completează

Formularul de aplicare

Completează următorul formular pentru a aplica. Te rugăm să nu uiți niciun detaliu cerut. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a programa o întâlnire. Așteptăm să te cunoaștem!

SPUNE-NE DESPRE PROIECTUL TAU
TE VOM AJUTA, ADRESAND INTREBARILE POTRIVITE

Am nevoie de informatii Sunt gata sa incepem Doresc să fiu sunat