logo wdv

Procesul de Lucru

” Este important pentru noi ca toți colaboratorii noștri să cunoască și să înțeleagă modul în care noi lucrăm ți etapele dezvoltării proiectului lor. De aceea vă prezentăm Procesul nostru de Lucru.

Despre

Procesul de Lucru

Dorim ca partenerii noștri să știe exact stadiul în care se află proiectul lor și să înțeleagă fiecare etapă a dezvoltării acestuia. Am pregătit mai jos, o scurtă prezentare a etapelor de lucru pentru finalizarea unui proiect. Fiecare proiect este diferit și nu toate se încadrează perfect în următorii pași, dar suntem siguri că veți înțelege esența. Fiecare dintre pașii prezentați se face în colaborare cu dumneavoastră și se trece la următoarea etapă, doar după ce dumneavoastră sunteți 100% mulțumit de rezultatul etapei actuale.

Meet & Greet

Pentru a putea incepe o colaborare de succes, primul pas este sa ne cunoastem si sa intelegem nevoile dumneavoastra.

Seal the deal

Am cazut de acord, trecem totul pe hartie. Dorim sa inspiram siguranta, in special clientilor noi, care inca nu ne cunosc atat de bine.

Team meets project

Avand toate specificatiile stabilite, proiectul este acum prezentat echipei si fiecare task este asignat catre departamentul de care apartine.

Content Writing

Primul Departament care intra in lucru este cel de Content Writing, pentru scrierea textelor intregului proiect.

Graphic Design & Branding

Urmatorul pas este stabilirea identitatii brandului. Logo-ul este un aspect important al fiecarui brand si nu ar trebui neglijat.

Web Design

Avand identitatea stabilita si textele scrise, intra in lucru departamentul de Web Design, pentru a crea un design superb al site-ului.

Web Development

Functionalitatile site-ului sunt confirmate si implementate de catre echipa noastra de programatori.

Get it togheter

In acest punct fiecare echipa si-a finalizat cu succes partea lor de proiect, iar munca lor este integrata in viitorul site.

Test it, Fix it

Dupa integrare, este foarte important sa testam cu atentie fiecare aspect la site-ului si sa corectam orice mici scapari sau probleme.

Launch & Celebrate

Pasul final, lansarea online a noului dumneavoastra site si sarbatorirea succesului pe care acesta vi-l va aduce!

Ce spun

Clientii Nostrii

Parerea clientilor nostri este foarte importanta pentru noi si feedback-ul acestora ne ajuta sa ne perfectionam. De aceea, ii rugam sa ne spuna tot timpul, deschis si fara menajamente, parerea lor sincera despre noi si despre colaborarea cu noi.
Elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar dapibus leo. Nam varius consec tetur. Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur.
Oana Barladusca

Auchan.ro

5/5
Elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar dapibus leo. Nam varius consec tetur. Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur.
Oana Barladusca

Dedeman.ro

5/5

SPUNE-NE DESPRE PROIECTUL TAU
TE VOM AJUTA, ADRESAND INTREBARILE POTRIVITE

Am nevoie de informatii Sunt gata sa incepem Doresc să fiu sunat