logo wdv

Portofoliu Logo & Branding

Web Designerii de la WeDev IT vă transformă business-ul într-o emblemă personalizată, originală și semnificativă pentru clienții dumneavoastră. Orice afacere este mai puternică printr-un logo care să o definească.
Mai jos avem

Portofoliu de Logo si Branding

Garantăm că rezultatul îți va depăși așteptările. Proiecte originale și creative, echipă dedicată și clienți mulțumiți. Acestea sunt visele clienților WeDev IT. Și tu poți avea un logo profesional, elegant și autentic.

Food Art Guide

Un logo modern, realizat într-un mod cât mai simplu, dar care reușește să exprime eleganță și tandrețe. Este reprezentarea artei culinare a Food Art Guide.

Food Art Guide

Pastele și furculița sunt piesele secundare ale acestui Logo. Scrisul reușește să devină sursa de interes, care leagă fiecare element într-o cursivitate elegantă.

Food Art Guide

Dacă ne uităm pentru prima data la acest Logo, gândul nostru se va concentra asupra cerealelor, corect? Simplitatea ne focusează atenția asupra a ceea ce contează.

Wind Rent

Elementul de interes într-un logo nu trebuie să fie unul grafic. Acest logo evidențiază numele brandului, care fiind în prim plan reușește să își crească vizibilitatea.

Spoil me!

Într-un salon de frumusețe, cel mai cerut serviciu este răsfățul. Un logo elegant, care vorbește pe limba clienților și care reușește să atragă atenția prin originalitate.

Saluvibo

O reprezentare clară și concisă a amenajărilor interioare și exterioare cu cărămidă aparentă. Cărămida Klinker, o soluție ingenioasă pentru designul interior.

Oral Health

Verdele este culoarea sănătății și a vitalității. Cât despre alb, tuturor ne place să vedem o dantură frumoasă și îngrijită. Un logo care poate fi prea ușor de înțeles.

Moderni Event Planning

Organizarea de evenimente necesită o atenție sporită la detalii și o continuitate. Un logo dinamic în care fiecare linie reprezintă o oportunitate.

Modena

Fiecare compoziție a unui Logo are un element principal. Aici, piesa de interes este scrisul. „Vraja mobilei” este cea mai bună expresie pentru acest brand.

Lala Flower Events

Un design grațios și aerisit, în care plantele simbolizează vitalitate și eleganță. Întreaga compoziție reprezintă un aranjament floral ideal pentru evenimente.

Hale Industriale

Un logo curat și simplu și o reprezentare autentică în stil minimalist. Elementele de design se potrivesc perfect pentru business-ul Hale Industriale.

Farm Plant

O ingeniozitate modernă în care valorile principale ale brandului sunt scoase în evidență prin font, text și tricolor. Un simbol pentru remediile din plante naturale.

Elite Auto

Această emblemă a devenit o ancoră a domeniului „reparații”, dar a deprins mai multe înțelesuri. Elementele principale sunt atelierul, munca fizică și mecanică.

DTK Business Solution

Proiectarea concretă și milimetrică a liniilor și umbrelor sunt caracteristicile de bază a DTK Business Solution. Perspectiva, construcția și soluția într-o siglă.

Broderi Design

Caracteristica elementară a business-ului Broderi Design este finețea. Un logo sugestiv va surprinde întotdeauna calitatea principală a oricărui brand.

BOEM by Marieta Silaghi

Fontul rafinat al textului reprezintă un brand puternic, elegant și preocupat de imaginea profesională simbolizată prin lux și simplitate.

A.J.V.P.S. MARAMURES

Un Logo care cuprinde toate elementele principale ale Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi, reușind să contureze un contrast aparte.

Hermann Foto Studio

Un cadru focalizat și centrat, o compoziție aerisită și modernă în care există un singur element, linia. Hermann Foto Studio captează un moment încadrat perfect.

Ce spun

Clientii Nostrii

Parerea clientilor nostri este foarte importanta pentru noi si feedback-ul acestora ne ajuta sa ne perfectionam. De aceea, ii rugam sa ne spuna tot timpul, deschis si fara menajamente, parerea lor sincera despre noi si despre colaborarea cu noi.
Elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar dapibus leo. Nam varius consec tetur. Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur.
Oana Barladusca

Auchan.ro

5/5
Elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar dapibus leo. Nam varius consec tetur. Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur.
Oana Barladusca

Dedeman.ro

5/5

SPUNE-NE DESPRE PROIECTUL TAU
TE VOM AJUTA, ADRESAND INTREBARILE POTRIVITE

Am nevoie de informatii Sunt gata sa incepem Doresc să fiu sunat